Lošimų automatai su kelių žaidėjų režimu

Lošimų automatai su kelių žaidėjų režimu

2014-10-26 10:41:19 -

Galite paprieštarauti, kad kazino jau kurį laiką siūlo dalyvauti reguliariuose lošimų automatų turnyruose. Tačiau kelių žaidėjų režimas yra visai kas kita nei turnyras. Turnyrai nesuvienija žaidėjų tikrąja šio žodžio prasme. Turnyruose žaidėjai rungtyniauja tarpusavyje ir geriausias laimi prizą.

Įkvėpimu galėjo būti internetiniai komandiniai kelių žaidėjų žaidimai (pvz., „World of Tanks“), kur žaidėjų grupė bendradarbiauja, kad pasiektų bendrą tikslą. Tuo pačiu principu pagrįsti ir internetiniai lošimų automatai keliems žaidėjams. Žaidėjas turi galimybę sukurti virtualų kambarį ir pakviesti draugų ir kitų žaidėjų. Žaidėjai viename virtualiame kambaryje žaidžia tuo pačiu keliems žaidėjams skirtu lošimų automatu. Jie ne tik tarpusavyje kalbasi, bet ir kartu siekia tikslo – laimėti aukso puodą ar kitą didelį laimėjimą papildomuose raunduose. Kai vienam iš jų pasiseka gauti nemokamą sukimą, visi žaidėjai kambaryje taip pat automatiškai gauna nemokamus sukimus. Kai vienam iš jų pavyksta atrakinti papildomą žaidimą, jis automatiškai atrakinamas visiems tame kambaryje esantiems žaidėjams.

Tokio tipo žaidimas yra ne tik pramoga, bet ir puikus būdas palaikyti ryšį su kitais žaidėjais. Štai kodėl internetiniai lošimų automatai praminti bendruomeniniais lošimų automatais. „Microgaming“ siūlo garsiausius lošimų automatus keliems žaidėjams:

  • Multiplayer Playboy Slot
  • Wheel of Wealth
  • Isis Multiplayer
Išbandyti mėgstamus žaidimus
„Vaisiai X“ (FruitiX) Lošimo automatai SYNOT Games Žaisti
300 Shields Lošimo automatai NYX Žaisti
Berryburst Lošimo automatai NetEnt Žaisti